Sopp edamame risotto med torsk

60 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk oliven olje
  • 230 gram skiver sopp
  • 150 gram edamame bønner, blancherte
  • 7,1 dl grønnsaksbuljong
  • 3,5 dl vann
  • 1,8 dl risottoris
  • 0,6 dl brun ris
  • 2 spsk parmesan, revet
  • 2 stk torskfilet

Bruksanvisning

  1. Varm opp 1/2 av oljen i en ikke-klebende panne over middels høy varme. Tilsett sopp. Stek i 5 minutter under omrøring.
  2. Tilsett edamame bønner, rør det sammen og ta det av varmen. Ta en kjele og ta med vann og grønnsaksbuljong for å småkoke.
  3. Varm den gjenværende oljen i en stekepanne på middels varme. Sauter løk i 5 minutter under omrøring.
  4. Tilsett ris. Rør til risen er dekket av olje. Stek et minutt til under omrøring. Hell en spiseskje med buljongvann i pannen.
  5. Kok over middels høy varme under omrøring til buljongen er absorbert. Tilsett gjenværende kjøttkraftvann på det samme hvis. Dette skal ta totalt 30 minutter.
  6. Varme sopp og edamamebønner. Rør dem inn i risen og ta den av varmen.
  7. Rør pepper og parmesan i risen. Krydre fisken med salt og pepper. Stek den i 2-3 minutter på hver side i en non-stick panne.
  8. Server fisken på toppen av sopprisottoen. Værsågod!

Gå lett ned i vekt
Skreddersydd diettplan

Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.


Ernæring (per person)

Kalorier: 769 kcal.

Protein: 28%

Karbohydrat: 50%

Fett: 22%