Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.
Sopp edamame risotto med torsk
60 min. total
Ingredienser
- 1 spsk oliven olje
- 230 gram skiver sopp
- 150 gram edamame bønner, blancherte
- 7,1 dl grønnsaksbuljong
- 3,5 dl vann
- 1,8 dl risottoris
- 0,6 dl brun ris
- 2 spsk parmesan, revet
- 2 stk torskfilet
Bruksanvisning
- Varm opp 1/2 av oljen i en ikke-klebende panne over middels høy varme. Tilsett sopp. Stek i 5 minutter under omrøring.
- Tilsett edamame bønner, rør det sammen og ta det av varmen. Ta en kjele og ta med vann og grønnsaksbuljong for å småkoke.
- Varm den gjenværende oljen i en stekepanne på middels varme. Sauter løk i 5 minutter under omrøring.
- Tilsett ris. Rør til risen er dekket av olje. Stek et minutt til under omrøring. Hell en spiseskje med buljongvann i pannen.
- Kok over middels høy varme under omrøring til buljongen er absorbert. Tilsett gjenværende kjøttkraftvann på det samme hvis. Dette skal ta totalt 30 minutter.
- Varme sopp og edamamebønner. Rør dem inn i risen og ta den av varmen.
- Rør pepper og parmesan i risen. Krydre fisken med salt og pepper. Stek den i 2-3 minutter på hver side i en non-stick panne.
- Server fisken på toppen av sopprisottoen. Værsågod!
Ernæring (per person)
Kalorier: 769 kcal.
Protein: 28%
Karbohydrat: 50%
Fett: 22%