Shish kebab av svinekjøtt med salat

55 min. total

Ingredienser

  • 2 spsk balsamico eddik
  • 2 tsk oliven olje
  • 1 stk rød chili, hakket
  • 2 fed hvitløk, finhakket
  • 1 tsk kalkskall
  • 1 spsk lime juice
  • 1 tsk paprika
  • 500 gram svinekoteletten i terninger
  • 2 stk rød paprika, firkanter
  • 2 stk gul pepper, skiver
  • 3 cup hovedsalat
  • 0,5 stk skiver agurk

Bruksanvisning

  1. Hell eddik og olje i en bolle. Tilsett chili. Visp inn hvitløk, limesaft, limeskall og paprika. Smak til med pepper.
  2. Ha svinekjøttet inn, snu så det er dekket og la det marinere.
  3. Ha kjøttet på en spyd sammen med paprikaene.
  4. Varm olje i en panne på middels varme.
  5. Stek spydene til kjøttet er gjennomstekt, og børst regelmessig med marinade.
  6. Server med salat og agurk. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 214 kcal.

Protein: 58%

Karbohydrat: 19%

Fett: 23%