Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.
Salat Nicoise med laks
![](https://cdn.arono.app/kaWwEg6Jcx6s_DXtx-CSN9oZHCk=/750x350/https%3A%2F%2Fd17kbh9lfpylmy.cloudfront.net%2Fbase_recipes%2Fpictures%2F000%2F001%2F032%2Foriginal%2Fshutterstock_432677566.png%3F1640292254)
25 min. total
Ingredienser
- 3,5 dl ternet potet
- 2 stk egg
- 4,7 dl arugula
- 3,5 dl grønne bønner, blancherte
- 2,4 dl svarte oliven
- 1,2 dl kirsebærtomat, halvert
- 2 tsk oliven olje
- 1 tsk dijon sennep
- 1 spsk sitronsaft
- 1 tsk honning
- 2 stk laksefilet
- 0,5 tsk oliven olje
Bruksanvisning
- Kok potetene til de er møre. Skjær dem i skiver.
- I mellomtiden koker du eggene slik at de blir hardkokte. Hell av vannet, avkjøl dem med kaldt vann, skrell dem og skjær dem i skiver.
- Server arugula, poteter, egg, grønne bønner, tomater og oliven i en dyp tallerken.
- Ta en liten bolle og visp sennep, sitronsaft og honning sammen. Krydre med krydder.
- Varm opp en støpejernspanne med fett over middels høy varme.
- Krydre laksen med salt og pepper. Stek laksen i 2 minutter på den ene siden.
- Snu den og stek den i 2-3 minutter til. Server laksen oppå salaten. Drypp dressing over. Værsågod!
Ernæring (per person)
Kalorier: 654 kcal.
Protein: 26%
Karbohydrat: 22%
Fett: 51%