Salat med ovnsbakt gresskar

40 min. total

Ingredienser

  • 1 stk butternut squash i terninger
  • 3 spsk oliven olje
  • 4 tsk sitronsaft
  • 2 tsk honning
  • 1 tsk dijon sennep
  • 2 fed hvitløk, finhakket
  • 0,25 tsk kummin, knust
  • 16 ounce arugula
  • 2 stk rød pepper, skiver
  • 0,25 cup høstost

Bruksanvisning

  1. Forvarm ovnen til 205 ° C. Legg bakepapir på et bakeplate.
  2. Legg gresskar på bakeplaten. Vend den med 1/3 av oljen, salt og pepper. Stek til den er lett brunet.
  3. Visp den resterende oljen, sitronsaft, sennep, hvitløk, spisskummen, salt og pepper sammen i en liten bolle.
  4. Ta en salatskål og tilsett ruccola, paprika, bakt gresskar og cottage cheese. Snu salaten med dressingen. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 283 kcal.

Protein: 12%

Karbohydrat: 50%

Fett: 38%