Salat med grønne bønner og potet

25 min. total

Ingredienser

  • 2 cup ternet potet
  • 1,5 pound grønne bønner, blancherte
  • 2 cup kirsebærtomat, halvert
  • 0,25 cup rødløk, hakket
  • 5 cup yoghurt, naturlig
  • 2 spsk oliven olje
  • 1 tsk dijon sennep
  • 1 spsk sitronsaft
  • 1 tsk honning

Bruksanvisning

  1. Ha potetene i en kjele og dekk dem med vann. Kok opp vannet. Skru ned og sett lokket på.
  2. Kok i 15 minutter og hell av vannet. Ha potetene i en bolle med bønner, cherrytomater og rødløk.
  3. Visp sammen yoghurt, olje, sennep, sitronsaft, honning, salt og pepper. Drypp dressingen på salaten og vend den. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 341 kcal.

Protein: 22%

Karbohydrat: 52%

Fett: 27%