Salat av brun ris og grønne bønner

20 min. total

Ingredienser

  • 0,5 cup brun ris
  • 1 stk kokte egg i kvartaler
  • 2 cup grønne bønner, blancherte
  • 1 cup squash i skiver
  • 1 cup skiver agurk
  • 1 cup edamame bønner, blancherte
  • 0,5 tsk sesamfrø

Bruksanvisning

  1. Kok brun ris i henhold til instruksjonene på pakken. Ha egget i en kjele og dekk med kaldt vann.
  2. Kok opp på middels høy varme, dekk til. Fjern fra varmen og sett til side.
  3. Tøm, avkjøl i isvann, skrell egget og skjær det i kvart.
  4. I en bolle, ordne brun ris, grønne bønner, squash, agurk edamame bønner og ris.
  5. Pynt med sesamfrø og server med dressing. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 377 kcal.

Protein: 21%

Karbohydrat: 61%

Fett: 18%