Salami-dill-potetsalat

25 min. total

Ingredienser

  • 1,3 pound ternet potet
  • 2 spsk oliven olje
  • 1 spsk sennep, brun
  • 1 tsk honning
  • 0,5 tsk eplecidereddik
  • 1 tsk dill, hakket
  • 0,5 stk skiver rødløk
  • 60 gram salami i strimler

Bruksanvisning

  1. Skjær potetene i store terninger. Legg dem i en kjele og dekk med kaldt vann. Kok opp vannet. Tilsett salt. Sett lokket på og skru ned så det bare surrer. La det surre i 10-15 minutter.
  2. Ha de kokte potetene i en salatskål. Ta en syltetøyglass og tilsett olje, sennep, honning, eddik, dill, salt og pepper.
  3. Skru på lokket og rist grundig. Vend dressingen og potetene sammen. Tilsett rødløk og salami.
  4. Vend grundig. Server umiddelbart, eller avkjøl til senere. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 529 kcal.

Protein: 8%

Karbohydrat: 41%

Fett: 50%