Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.
Rømme kylling og mais
80 min. total
Ingredienser
- 8 stk kyllinglår
- 4,7 dl rømme
- 3 spsk sitronsaft
- 2 spsk gressløk, hakket
- 0,5 tsk salt
- 2 tsk paprika
- 1 spsk soyasaus
- 4 fed hvitløk, finhakket
- 3 dl rasp
- 0,6 dl smør, smeltet
- 6 stk maiskolbe, kokt
- 1 spsk basilikum
Bruksanvisning
- Rengjør kyllingen og klapp den tørr. Ta en bolle og bland rømme, sitronsaft, gressløk, salt, paprika, soyasaus og hvitløk.
- Ha kyllingen i rømmeblanding og vend den slik at den blir dekket. Dekk til bollen og la kyllingen marinere.
- Forvarm ovnen til 175 ° C. Smør et stekebrett. Ta en ny bolle og hell i rivjernet.
- Ta kyllingen ut av marinaden og brød den i rivjernet. Legg kyllingen på bakeplaten og drypp smeltet smør over dem.
- Stek kyllingen i 45-60 minutter. Stek maiskolven samtidig, men bare i 20-25 minutter. Fjern kylling og mais på ovnen fra ovnen og la den hvile.
- Server kyllingen og maiskolven garnert med basilikum. Værsågod!
Ernæring (per person)
Kalorier: 614 kcal.
Protein: 29%
Karbohydrat: 24%
Fett: 47%