Rømme kylling og mais

80 min. total

Ingredienser

  • 8 stk kyllinglår
  • 2 cup rømme
  • 3 spsk sitronsaft
  • 2 spsk gressløk, hakket
  • 0,5 tsk salt
  • 2 tsk paprika
  • 1 spsk soyasaus
  • 4 fed hvitløk, finhakket
  • 1,3 cup rasp
  • 0,25 cup smør, smeltet
  • 6 stk maiskolbe, kokt
  • 1 spsk basilikum

Bruksanvisning

  1. Rengjør kyllingen og klapp den tørr. Ta en bolle og bland rømme, sitronsaft, gressløk, salt, paprika, soyasaus og hvitløk.
  2. Ha kyllingen i rømmeblanding og vend den slik at den blir dekket. Dekk til bollen og la kyllingen marinere.
  3. Forvarm ovnen til 175 ° C. Smør et stekebrett. Ta en ny bolle og hell i rivjernet.
  4. Ta kyllingen ut av marinaden og brød den i rivjernet. Legg kyllingen på bakeplaten og drypp smeltet smør over dem.
  5. Stek kyllingen i 45-60 minutter. Stek maiskolven samtidig, men bare i 20-25 minutter. Fjern kylling og mais på ovnen fra ovnen og la den hvile.
  6. Server kyllingen og maiskolven garnert med basilikum. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 614 kcal.

Protein: 29%

Karbohydrat: 24%

Fett: 47%