Rødbetersten

15 min. total

Ingredienser

  • 2 cup terninger av terninger
  • 2 spsk balsamico eddik
  • 1 spsk oliven olje
  • 2 spsk valnøtter, knust
  • 0,17 cup lønnesirup
  • 0,12 tsk kajennepepper
  • 1,5 cup arugula
  • 4 ounce høstost

Bruksanvisning

  1. Drypp balsamicoeddik og olivenolje på rødbetene og vend til dekk. Krydre med salt og pepper.
  2. Ta en panne og tilsett valnøtter, lønnesirup og cayennepepper. Rør hele tiden mens du varmer sirupen.
  3. Kok væsken av sirupen, 1-2 minutter. Fjern pannen fra varmen og la nøttene avkjøles. Bryt nøttene fra hverandre.
  4. Legg ruccola på en tallerken. Legg rødbeter på toppen, deretter cottage cheese, og avslutt med nøttene. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 341 kcal.

Protein: 14%

Karbohydrat: 50%

Fett: 36%