Rødbeterburgere

35 min. total

Ingredienser

  • 0,5 cup yoghurt, naturlig
  • 2 spsk søt chilisaus
  • 3 fed hvitløk, finhakket
  • 1 tsk persille, hakket
  • 2 spsk linfrø
  • 1 spsk vann
  • 1 cup rødbeter, revet
  • 16 ounce cannellini bønner, drenert
  • 0,25 cup basilikum
  • 0,25 tsk salt
  • 0,25 tsk pepper
  • 4 stk burgerbolle, fullkorn
  • 2 cup arugula
  • 1 stk skiver avokado
  • 1 stk skiver tomat

Bruksanvisning

  1. Bland yoghurt, chilisaus, persille og 2/3 av hvitløk i en blender. Bland til uniform. La det trekke.
  2. Ha linfrø i en kjøkkenmaskin og puls noen ganger. Tilsett rødbeter, bønner, basilikum, gjenværende hvitløk, salt og pepper.
  3. Puls til hakket og blandet. Ta ut blandingen og form den til kjøttdeig. Varm en stekepanne over middels høy varme.
  4. Hell olje på pannen. Stek biffene i 5 minutter på hver side. Skjær bollene i to og skål dem.
  5. Legg ruccola og biff på kasserollen. Legg tomat og avokado på toppen. Hell på dressing og avslutt med toppbunen. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 574 kcal.

Protein: 17%

Karbohydrat: 64%

Fett: 18%