Robust Minestrone-suppe

55 min. total

Ingredienser

  • 2 spsk oliven olje
  • 1 stk løk, hakket
  • 1 cup selleri, hakket
  • 4 fed hvitløk, finhakket
  • 0,5 cup skiver gulrot
  • 0,5 cup squash og terning
  • 1 cup grønne erter, blancherte
  • 1 cup nyrebønner, drenert
  • 7 ounce tomater, hakket
  • 1 tsk italiensk krydder
  • 2 cup grønnsaksbuljong
  • 1 cup varmt vann
  • 1 cup penne pasta, fullkorn

Bruksanvisning

  1. Varm olivenolje i en kjele på middels varme.
  2. Sauter løk, blek selleri, hvitløk og gulrøtter i 5 minutter. Tilsett squash, grønne bønner, røde nyrebønner, hakkede tomater, grønnsaksbuljong, varmt vann og italiensk krydderblanding.
  3. Kok suppen, så snu den ned og la koke i 20 minutter. Tilsett pasta og la den koke uten stokk i ytterligere 20 minutter.
  4. Krydre med salt og pepper.

Ernæring (per person)

Kalorier: 316 kcal.

Protein: 16%

Karbohydrat: 56%

Fett: 27%