Risnudler med sesam kylling

25 min. total

Ingredienser

  • 170 gram risnudler
  • 2 spsk sesamolje
  • 450 gram kyllingbryst, skiver
  • 6 spsk rasp
  • 2 spsk sesamfrø
  • 1 stk egg
  • 4 spsk maisstivelse
  • 3 spsk oliven olje
  • 3 fed hvitløk, finhakket
  • 1,2 dl gulrot i strimler
  • 1,2 dl rød pepper, skiver
  • 1,2 dl sukkerererter
  • 1,2 dl grønne erter, blancherte
  • 1 spsk rød chili, hakket
  • 2 spsk soyasaus
  • 1 spsk vårløk, hakket

Bruksanvisning

  1. Kok risnudlene som angitt på pakken. Hell halvparten av sesamoljen over nudlene når de er ferdig stekt og sett til side.
  2. Bland rivjern, sesamfrø, salt og pepper sammen i en bolle. Ta en ny bolle og pisk egget i den. Skjær kyllingen i strimler og dryss med maisstivelse.
  3. Dypp kyllingen i bollen med egget og rull dem i bollen med den raspede blandingen. Varm halvparten av oljen på svak varme i en stekepanne.
  4. Legg kyllingen på pannen og stek til kyllingen er gyldenbrun. Fjern kyllingen og bruk samme panne til å steke hvitløk, gulrøtter, paprika, sopp, sukkererter, grønne erter i resten av olivenoljen.
  5. La den avkjøles i 3-5 min. når du er ferdig og smak til med soyasaus.
  6. Bland risnudlene sammen med grønnsakene og server med kylling, vårløk og sesamfrø på toppen. God appetitt!

Label

Ernæring (per person)

Kalorier: 613 kcal.

Protein: 20%

Karbohydrat: 40%

Fett: 40%