Risfylt sqaush

80 min. total

Ingredienser

  • 0,75 cup brun ris
  • 4 stk sqaush
  • 2 spsk oliven olje
  • 3 fed hvitløk, finhakket
  • 0,5 stk løk, hakket
  • 1 tsk koriander, knust
  • 1 tsk kummin, knust
  • 1 stk gulrot i strimler
  • 1,5 cup hakkede tomater
  • 4 stykke serrano skinke, hakket
  • 1 ounce parmesan, revet
  • 1 spsk basilikum, hakket
  • 1 stk rød pepper i terninger
  • 1 spsk dragon, tørket
  • 2 cup vann

Bruksanvisning

  1. Kok risen i henhold til instruksjonene på pakken. Forvarm ovnen til 175 ° C. Skjær toppen av squashen. Fjern innmaten og skjær den i terninger.
  2. Varm opp oljen i en stekepanne. Tilsett hvitløk, løk, koriander og spisskummen. Stek under omrøring i 5 minutter. Tilsett squash.
  3. Kok under omrøring i 3 minutter. Tilsett gulrot og tomat og la koke i 5 minutter uten lokk.
  4. Fjern fra varme. Tilsett serrano skinke, parmesan og urter. Krydre med salt og pepper. Tilsett ris og paprika og bland grundig.
  5. Krydre squash med salt og pepper. Fyll dem med risblandingen. Legg dem i en ildfast form, hell litt vann i bunnen. Stek dem i 1 time. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 356 kcal.

Protein: 18%

Karbohydrat: 50%

Fett: 32%