Revet kålsalat

20 min. total

Ingredienser

  • 1 stk egg
  • 1 spsk oliven olje
  • 1 spsk eplecidereddik
  • 3,5 dl kål, revet
  • 1 spsk persille, hakket
  • 1 stk kyllingbryst i terninger

Bruksanvisning

  1. Ha egget i en kjele og dekk det til med kaldt vann. Kok opp på middels høy varme. Sett lokket på, fjern det fra varmen, og legg det til side.
  2. Imens. varm deretter en panne med fett over middels høy varme. Stek kyllingen i 3-4 minutter på hver side.
  3. Hell vannet fra egget, hell på kaldt vann, skrell egget og skjær det i kvart. Visp olje, eddik, salt og pepper sammen i en bolle.
  4. Ta en ny bolle og tilsett kål, persille og kylling. Drypp dressingen over salaten og vend den. Stek egget på toppen. Værsågod!

Gå lett ned i vekt
Skreddersydd diettplan

Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.


Ernæring (per person)

Kalorier: 431 kcal.

Protein: 35%

Karbohydrat: 9%

Fett: 57%