Rainbow Buddha Bowl

40 min. total

Ingredienser

  • 230 gram potet, begge deler
  • 2 spsk oliven olje
  • 1 spsk tørket oregano
  • 1 spsk hvitløkspulver
  • 2,4 dl quinoa
  • 2,4 dl spinat
  • 1 stk skiver avokado
  • 2 stk skiver reddik
  • 0,5 stk skiver agurk
  • 1 tsk sesamfrø

Bruksanvisning

  1. Forvarm ovnen til 230 ° C. Legg folie på et bakeplate og smør det med fett. Legg potetene på toppen.
  2. Vend dem med olje, hvitløkspulver og oregano slik at de blir dekket. Stek dem i 30 minutter, og snu dem halvveis.
  3. Kok quinoaen i henhold til instruksjonene på pakken. Hell av vannet.
  4. Tilsett quinoa i en bolle. Server spinat, avokado, reddik, agurk og potet på toppen.
  5. Dryss sesamfrø over salaten. Server med favorittdressingen din. Værsågod!

Gå lett ned i vekt
Skreddersydd diettplan

Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.


Ernæring (per person)

Kalorier: 684 kcal.

Protein: 10%

Karbohydrat: 50%

Fett: 39%