Pulled Chicken Sliders

20 min. total

Ingredienser

  • Yoghurtsauce
    230 gram yoghurt, naturlig
  • 0,8 dl agurk og terninger
  • 2 spsk løk, hakket
  • 1 fed hvitløk, finhakket
  • Andet
    1 spsk grillsaus
  • 1 tsk tabasco
  • 2 stk kyllingbryst, hakket
  • 8 stk burgerbolle, fullkorn
  • 2,4 dl mozzarella, revet
  • 1,2 dl basilikum

Bruksanvisning

  1. Ha yoghurt, agurk, løk og hvitløk i en blender og bland til uniform. Hell og i en bolle. Dekk til og avkjøl.
  2. Bland grillsaus med Tabasco og salt i en kjele på middels varme. Rør og la det småkoke til det er tyknet litt.
  3. Tilsett kylling i blandingen, rør for å blande. Stek i 5 minutter. Sett ovnen til å bli overopphetet og forvarm den til 250 ° C. Skjær bollene i to.
  4. Sett bollene rett under varmeelementet og skål dem i 2-4 minutter. Fjern dem og sett topphalvdelene til siden.
  5. Skje kyllingblandingen over kasserollen. Ha på mozzarellaost og legg dem tilbake i ovnen i 2-3 minutter.
  6. Legg yoghurtsaus og basilikum på toppen og legg dumplingen på toppen. Værsågod!

Label

Ernæring (per person)

Kalorier: 725 kcal.

Protein: 25%

Karbohydrat: 54%

Fett: 22%