Potetsalt med vårløk

15 min. total

Ingredienser

  • 1 stk egg
  • 1 stk ternet potet
  • 4,7 dl arugula
  • 1,2 dl skinke i terninger
  • 1 spsk parmesan, revet
  • 1 tsk gressløk, hakket
  • 1 spsk oliven olje
  • 1 tsk sitronsaft

Bruksanvisning

  1. Kok potetene til de er møre. Skrell dem, skjær dem i terninger og legg dem i en bolle. Legg egg i en kjele og dekk dem med kaldt vann.
  2. Kok vannet over middels høy varme. Sett lokket på pannen og fjern det fra varmen.
  3. Hell av vann, hell på kaldt vann og skrell eggene. Skjær dem i kvart. Tilsett arugula, skinke, egg, parmesan og gressløk i potetene og rør det sammen.
  4. Legg eggene på toppen. Drypp olje og sitronsaft på salaten. Værsågod!

Label

Ernæring (per person)

Kalorier: 457 kcal.

Protein: 17%

Karbohydrat: 37%

Fett: 46%