Potetsalat med cottage cheese

30 min. total

Ingredienser

  • 2 pound ternet potet
  • 2 tsk sjalottløk, finhakket
  • 0,5 cup høstost
  • 0,33 cup majones
  • 2 cup spinat
  • 1 cup grønne erter, blancherte
  • 1 spsk persille, hakket

Bruksanvisning

  1. Legg potetene i en gryte med kokende vann og la dem koke i 15-18 minutter, eller til de er møre. Tøm og la dem tørke.
  2. Skjær potetene i terninger. Sett dem i kjøleskapet.
  3. Bland sjalottløk, cottage cheese og majones i en bolle.
  4. Tilsett potetterninger, spinat og erter. Bland forsiktig. Krydre med salt og pepper.
  5. Kul. Pynt med persille og server.

Ernæring (per person)

Kalorier: 317 kcal.

Protein: 15%

Karbohydrat: 55%

Fett: 31%