Porepotetsuppe

30 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk oliven olje
  • 1 stk skiver løk
  • 230 gram ternet potet
  • 3 stk skiver purre
  • 9,5 dl grønnsaksbuljong
  • 1,5 dl krem, lite fett
  • 4 stykke brød, fullkorn, ristet

Bruksanvisning

  1. Varm opp oljen i en kjele. Stek løk, poteter og purre i 3-4 minutter.
  2. Tilsett buljong og kok opp. Krydre og la småkoke til grønnsakene er møre.
  3. Bland til uniform. Rør inn fløte og varm opp suppen gjennom Server med ristet brød. Værsågod!

Gå lett ned i vekt
Skreddersydd diettplan

Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.


Ernæring (per person)

Kalorier: 291 kcal.

Protein: 13%

Karbohydrat: 53%

Fett: 34%