Pølse-grønnsaksblanding

30 min. total

Ingredienser

  • 2 spsk oliven olje
  • 2 cup ternet potet
  • 9 ounce skiver kyllingpølse
  • 0,5 stk løk, hakket
  • 0,5 tsk hvitløk, finhakket
  • 0,5 stk rød pepper i terninger
  • 0,5 stk terninger av grønn paprika
  • 1 stk squash og terning
  • 0,25 tsk chili flak
  • 1 spsk italiensk krydder
  • 1 cup grønnsaksbuljong
  • 2 spsk persille, hakket

Bruksanvisning

  1. Varm oljen i en panne over middels høy varme. Tilsett poteter og smak til med salt og pepper. Stek i 8-10 minutter. Ta potetene ut av pannen og sett dem til side.
  2. Stek pølsen i samme panne i 5 minutter. Fjern folien fra pannen og overfør den til potetene. Stek løk og hvitløk i pannen i 1-2 minutter.
  3. Tilsett paprika og squash. Krydre med chili, krydder, salt og pepper. Stek i 2 minutter under omrøring.
  4. Hell pølse og poteter tilbake i pannen og rør ting sammen. Tilsett vegetabilsk buljong og kok vannet, ca 5 minutter.
  5. Krydre med krydder. Pynt med hakket persille. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 288 kcal.

Protein: 17%

Karbohydrat: 27%

Fett: 56%