Pizza carbonara med erter

40 min. total

Ingredienser

  • 1,8 dl hele hvetemel
  • 1,8 dl hvetemel
  • 2,3 tsk tørrgjær
  • 0,75 tsk salt
  • 0,25 tsk sukker
  • 1,2 dl varmt vann
  • 2 tsk oliven olje
  • 4 stykke kalkunbacon, hakket
  • 2 fed hvitløk, finhakket
  • 2,4 dl mozzarella, revet
  • 1,2 dl grønne erter, blancherte
  • 2 stk egg

Bruksanvisning

  1. Tilsett alt mel, gjær, salt og sukker i en kjøkkenmaskin. Bland til blandet. Bland varmt vann og olje i en målebeger.
  2. Hell i den varme væsken mens motoren går til blandingen blir til en klebrig klump. Kjør motoren i ytterligere ett minutt for å elte deigen.
  3. Tilsett vann eller mel etter behov. Legg deigklumpen på en overflate drysset med mel. Spre et stykke plastfolie og legg det over deigen.
  4. La deigen hvile i 20 minutter før du kjevler den ut for å få en bedre tekstur. Legg en pizzastein på bunnstativet.
  5. Forvarm ovnen til 260 ° C. Kjevle deigen til ønsket størrelse. Legg den på et bakeplate.
  6. Stek baconet på en non-stick panne til den er sprø. Hakk baconet i biter.
  7. Pensle deigen med hvitløk. Trekk ut risten med pizzasteinen. Dryss mel på steinen for å forhindre at deigen kleber seg til steinen. Overfør deigen til steinen.
  8. Dryss ost, erter og bacon på pizzaen. La det være noen centimeter i kanten for å skorpe. Pisk egg midt i pizzaen. Stek den i 12-15 minutter. Værsågod!

Gå lett ned i vekt
Skreddersydd diettplan

Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.


Ernæring (per person)

Kalorier: 706 kcal.

Protein: 24%

Karbohydrat: 48%

Fett: 28%