Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.
Pizza carbonara med erter
40 min. total
Ingredienser
- 1,8 dl hele hvetemel
- 1,8 dl hvetemel
- 2,3 tsk tørrgjær
- 0,75 tsk salt
- 0,25 tsk sukker
- 1,2 dl varmt vann
- 2 tsk oliven olje
- 4 stykke kalkunbacon, hakket
- 2 fed hvitløk, finhakket
- 2,4 dl mozzarella, revet
- 1,2 dl grønne erter, blancherte
- 2 stk egg
Bruksanvisning
- Tilsett alt mel, gjær, salt og sukker i en kjøkkenmaskin. Bland til blandet. Bland varmt vann og olje i en målebeger.
- Hell i den varme væsken mens motoren går til blandingen blir til en klebrig klump. Kjør motoren i ytterligere ett minutt for å elte deigen.
- Tilsett vann eller mel etter behov. Legg deigklumpen på en overflate drysset med mel. Spre et stykke plastfolie og legg det over deigen.
- La deigen hvile i 20 minutter før du kjevler den ut for å få en bedre tekstur. Legg en pizzastein på bunnstativet.
- Forvarm ovnen til 260 ° C. Kjevle deigen til ønsket størrelse. Legg den på et bakeplate.
- Stek baconet på en non-stick panne til den er sprø. Hakk baconet i biter.
- Pensle deigen med hvitløk. Trekk ut risten med pizzasteinen. Dryss mel på steinen for å forhindre at deigen kleber seg til steinen. Overfør deigen til steinen.
- Dryss ost, erter og bacon på pizzaen. La det være noen centimeter i kanten for å skorpe. Pisk egg midt i pizzaen. Stek den i 12-15 minutter. Værsågod!
Ernæring (per person)
Kalorier: 706 kcal.
Protein: 24%
Karbohydrat: 48%
Fett: 28%