Pitabrød med spinat og kjøttdeig

20 min. total

Ingredienser

  • 8 ounce yoghurt, naturlig
  • 0,33 cup agurk og terninger
  • 1 fed hvitløk, finhakket
  • 2 spsk oliven olje
  • 1 pound hakket biff (lite fett)
  • 1,5 tsk tørket oregano
  • 1 tsk hvitløkspulver
  • 1 tsk løkpulver
  • 4 stk pitabrød, fullkorn
  • 2 cup spinat

Bruksanvisning

  1. Lag dressingen i en blender ved å tilsette yoghurt, agurk, hvitløk, salt og pepper. Bland til dressingen er glatt og avkjøl.
  2. Varm olivenolje i en stekepanne over middels høy varme. Stek kjøttet i 8-10 min. Dryss med oregano, hvitløkspulver og løkpulver og bland grundig. I mellomtiden varm pitabrødene i henhold til instruksjonene på baksiden av pakken.
  3. Fjern kjøttet fra varmen, skjær en lomme i pitabrødene og fyll dem med spinat, kjøtt og yoghurtdressing. God appetitt!

Ernæring (per person)

Kalorier: 471 kcal.

Protein: 28%

Karbohydrat: 36%

Fett: 36%