Pastapenn med kylling og tomatsaus

25 min. total

Ingredienser

  • 2 spsk oliven olje
  • 1 pound kyllingbryst, skiver
  • 2 fed hvitløk, finhakket
  • 28 ounce skalede tomater
  • 1 tsk salt
  • 0,5 tsk pepper
  • 1 pound penne pasta, fullkorn
  • 4 spsk parmesan, revet
  • 2 spsk persille, hakket

Bruksanvisning

  1. Varm olje i en kjele. Tilsett kylling og stek i ca 2 minutter. Tilsett hvitløk, rør og stek i 1 minutt til.
  2. Tilsett skrelte tomater og kok opp. Skru ned og la småkoke i 10 minutter. Krydre med salt og pepper.
  3. I mellomtiden koker du pasta i saltvann i henhold til instruksjonene om emballasje. Tøm den og bland den med sausen.
  4. Tilsett ost og persille. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 707 kcal.

Protein: 25%

Karbohydrat: 49%

Fett: 26%