Pasta med laks og erter

20 min. total

Ingredienser

  • 200 gram fusilli, fullkorn
  • 1 spsk oliven olje
  • 1 stk sjalottløk, finhakket
  • 1 fed hvitløk, finhakket
  • 50 gram grønne erter, blancherte
  • 200 gram røkt laksefilet i stykker
  • 140 gram krem, lite fett
  • 1 spsk sitronsaft
  • 0,5 cup grønnsaksbuljong
  • 50 gram spinat

Bruksanvisning

  1. Kok pastaen i henhold til instruksjonene på pakken. Tøm det og lagre pastavannet.
  2. Ta en kjele og varm oljen. Tilsett vårløk og hvitløk. Stek i 5 minutter.
  3. Tilsett frosne erter, laks, fløte, sitronsaft, buljong og pastavann.
  4. Stek i 3-4 minutter. Rør inn spinat og pasta. Vend til pastaen er dekket. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 783 kcal.

Protein: 21%

Karbohydrat: 39%

Fett: 40%