Pasta med erter, spinat og tunfisk

20 min. total

Ingredienser

  • 400 gram penne pasta, fullkorn
  • 2 tsk oliven olje
  • 1 stk skiver løk
  • 1 fed hvitløk, finhakket
  • 430 gram tunfisk, drenert
  • 4,7 dl grønne erter, blancherte
  • 100 gram spinat

Bruksanvisning

  1. Kok pastaen i henhold til instruksjonene på pakken. Spar pastavannet.
  2. Varm oljen i en stekepanne over høy varme. Stek løken i 3 minutter.
  3. Tilsett hvitløk og stek i 1 minutt til. Tilsett tunfisk, erter og spinat.
  4. Stek i 2 minutter til spinat krøller. Krydder.
  5. Tilsett pasta og pastavann i pannen. Rør for å blande. Værsågod!

Gå lett ned i vekt
Skreddersydd diettplan

Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.


Ernæring (per person)

Kalorier: 568 kcal.

Protein: 32%

Karbohydrat: 57%

Fett: 11%