Pasta med erter og laks

20 min. total

Ingredienser

  • 350 gram pasta, fullkorn
  • 400 gram laksefilet i biter
  • 1 dl krem, lite fett
  • 300 gram grønne erter, blancherte
  • 2 spsk sitronsaft
  • 1 tsk sitronskall
  • 8 spsk parmesan, revet

Bruksanvisning

  1. Kok pastaen i henhold til instruksjonene på pakken. Ha laksen i en kjele og dekk med kaldt vann.
  2. Kok opp vannet, sett på lokket og fjern det fra varmen. La laksen pochere i 10 minutter. Hell av vannet og skrell av huden.
  3. Del laksen i store flak. Varm fløte i en stekepanne. Tilsett erter og laks.
  4. Tilsett sitronsaft, sitronskall, salt og pepper. Varm det opp. Tilsett pastaen og 1/2 parmesan.
  5. Bland grundig. Krydre med krydder. Server pyntet med gjenværende parmesan. Værsågod!

Gå lett ned i vekt
Skreddersydd diettplan

Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.


Ernæring (per person)

Kalorier: 689 kcal.

Protein: 27%

Karbohydrat: 41%

Fett: 32%