Pasta med avokado-pecan-pesto

25 min. total

Ingredienser

  • 12 ounce spaghetti, fullkorn
  • 1 fed hvitløk, finhakket
  • 1 stk skiver avokado
  • 1 cup spinat
  • 0,5 cup pekannøtter, stekt
  • 0,25 cup basilikum
  • 4 spsk parmesan, revet
  • 1 spsk sitronsaft
  • 0,5 tsk salt og pepper

Bruksanvisning

  1. Kok pastaen i henhold til instruksjonene på pakken. Spar pastavannet. Bland i hvitløk, avokado, spinat, pekannøtter, basilikum, parmesanost og sitronsaft i en blender.
  2. Bland til uniform. Tilsett halvparten av pastavannet litt av gangen til ønsket konsistens er oppnådd.
  3. Krydre med salt og pepper. Ta en bolle og bland pasta med pestoen. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 538 kcal.

Protein: 14%

Karbohydrat: 51%

Fett: 34%