Pappardelle med varmrøkt laks

20 min. total

Ingredienser

  • 1 pound pappardelle, fullkorn
  • 2 spsk smør
  • 1 stk sjalottløk, finhakket
  • 1 spsk hvitvin
  • 0,5 cup krem, lite fett
  • 12 spsk parmesan, revet
  • 200 gram røkt laksefilet i stykker
  • 5 gram basilikum

Bruksanvisning

  1. Kok pastaen i henhold til pakningsinstruksjonene. Hell av vannet når pastaen har kokt, men spar litt vann til senere! Smelt smør på middels varme i en kjele.
  2. Tilsett sjalottløk og stek til den er gyllen. Hell hvitvin i pannen og kok i 1 min. Ha deretter fløte i pannen og kok opp. Til slutt tilsett parmesanost sammen med salt og pepper.
  3. Rør inn sausen til den er jevn. Ha pastaen i pannen sammen med det lagrede pastavannet og la den stå på middels varme.
  4. Tilsett varmrøkt laks og bland grundig med pastaen. La sausen tykne og fjern den fra varmen. Server med parmesan og basilikum. God appetitt!

Ernæring (per person)

Kalorier: 682 kcal.

Protein: 22%

Karbohydrat: 39%

Fett: 39%