Ovnstekt gresskar-rødbetsalat

80 min. total

Ingredienser

  • 3 stk rødbet
  • 500 gram hokkaido hakk gresskar i terninger
  • 2 spsk oliven olje
  • 1 tsk honning
  • 1 tsk dijon sennep
  • 2 spsk appelsinjuice
  • 1,5 cup quinoa, kokt
  • 0,5 cup høstost

Bruksanvisning

  1. Forvarm ovnen til 200 ° C. Pakk rødbetene i folie. Stek dem i ca 1 time.
  2. Ta en bolle, ha gresskar i, drypp 1/3 av oljen over dem, smak til med salt og pepper og vend gresskar til dekket. Stek dem sammen med rødbeter de siste 25 minuttene; snu dem en gang underveis. Legg dem til side, skrell rødbetene når de er avkjølt og skjær dem i skiver.
  3. Mens grønnsakene er i ovnen, kok quinoa i henhold til instruksjonene på pakken.
  4. Rist honning, sennep, appelsinjuice og den gjenværende oljen sammen i en melblander eller syltetøyglass.
  5. Ta en bolle og bland rødbeter, gresskar og quinoa. Drypp dressingen over og smak til med krydder. Server med cottage cheese på toppen. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 402 kcal.

Protein: 15%

Karbohydrat: 59%

Fett: 26%