Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.
Ovnstekt gresskar-rødbetsalat
80 min. total
Ingredienser
- 3 stk rødbet
- 500 gram hokkaido hakk gresskar i terninger
- 2 spsk oliven olje
- 1 tsk honning
- 1 tsk dijon sennep
- 2 spsk appelsinjuice
- 3,5 dl quinoa, kokt
- 1,2 dl høstost
Bruksanvisning
- Forvarm ovnen til 200 ° C. Pakk rødbetene i folie. Stek dem i ca 1 time.
- Ta en bolle, ha gresskar i, drypp 1/3 av oljen over dem, smak til med salt og pepper og vend gresskar til dekket. Stek dem sammen med rødbeter de siste 25 minuttene; snu dem en gang underveis. Legg dem til side, skrell rødbetene når de er avkjølt og skjær dem i skiver.
- Mens grønnsakene er i ovnen, kok quinoa i henhold til instruksjonene på pakken.
- Rist honning, sennep, appelsinjuice og den gjenværende oljen sammen i en melblander eller syltetøyglass.
- Ta en bolle og bland rødbeter, gresskar og quinoa. Drypp dressingen over og smak til med krydder. Server med cottage cheese på toppen. Værsågod!
Ernæring (per person)
Kalorier: 402 kcal.
Protein: 15%
Karbohydrat: 59%
Fett: 26%