Ovnsstekte grønnsaker og tofu-salat

40 min. total

Ingredienser

  • 400 gram tofu og tern
  • 3 spsk oliven olje
  • 4,7 dl brokkoli, buketter
  • 1 stk rød pepper, skiver
  • 1 stk gul pepper, skiver
  • 2,4 dl skiver sopp
  • 2,4 dl grønne erter, blancherte
  • 1 stk skiver rødløk
  • 1 spsk riseddike
  • 0,5 tsk soyasaus
  • 2 spsk sesamolje
  • 0,25 tsk sukker

Bruksanvisning

  1. Forvarm ovnen til 205 ° C. Tøm tofu og klapp den tørr. Skjær tofu i terninger. Snu tofu med 1/3 av oljen.
  2. Legg tofu på et bakeplate. Vend brokkoli, paprika, sopp, erter og løk med den gjenværende oljen, salt og pepper.
  3. Legg grønnsakene på et bakeplate. Stek i 30 minutter og sjekk deretter grønnsaker og tofu.
  4. Ta ut de ferdige grønnsakene og vend tofu. Visp eddik, soyasaus, sesamolje og sukker sammen i en bolle.
  5. Se etter grønnsaker og tofu og se om de er klare. Når de er ferdige, server dem med dressingen. Værsågod!

Gå lett ned i vekt
Skreddersydd diettplan

Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.


Ernæring (per person)

Kalorier: 638 kcal.

Protein: 19%

Karbohydrat: 18%

Fett: 63%