Ovnsstekt kylling-grønnsakssalat

25 min. total

Ingredienser

  • 2 stk kyllingbryst i terninger
  • 3 spsk oliven olje
  • 1 stk squash og terning
  • 1 stk rødløk, begge deler
  • 1 stk gul pepper i terninger
  • 1,2 dl yoghurt, naturlig
  • 1 tsk sitronsaft
  • 4,7 dl arugula

Bruksanvisning

  1. Forvarm ovnen til 205 ° C. Drypp olje over kyllingen. Krydre med salt og pepper.
  2. Legg bakepapir på et bakeplate. Legg kyllingen på bakeplaten. Pakk squash, løk og paprika rundt kyllingen.
  3. Drypp olje overalt. Krydre med salt og pepper. Stek i 12-15 minutter. Bland i mellomtiden gjenværende olje sammen med yoghurt, sitronsaft, salt og pepper.
  4. La kyllingen og grønnsakene avkjøles. Server alt på en bunn av rucola. Server med yoghurtdressing. Værsågod!

Gå lett ned i vekt
Skreddersydd diettplan

Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.


Ernæring (per person)

Kalorier: 500 kcal.

Protein: 30%

Karbohydrat: 14%

Fett: 56%