Omelett med sopp

25 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk oliven olje
  • 0,5 cup skiver sopp
  • 0,25 cup tomat og terninger
  • 0,5 stk rød pepper i terninger
  • 2 stk egg, pisket
  • 1 tsk dill, hakket
  • 1 stykke rugbrød, ristet

Bruksanvisning

  1. Varm opp 1/2 av oljen i en ikke-klebende panne over middels høy varme. Stek sopp i 4-5 minutter.
  2. Tilsett tomater og stek i 1-2 minutter; tilsett paprika. Fortsett å steke til grønnsakene er myke.
  3. Fjern dem fra pannen og dekk dem for å holde dem varme. Tørk av pannen. Pisk egg, dill, salt og pepper sammen.
  4. Varm den gjenværende oljen i pannen. Tilsett eggedosisen og sving pannen rundt til eggemassen har stivnet.
  5. Overfør omeletten til en tallerken og hell soppblandingen på toppen. Server med ristet rugbrød. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 401 kcal.

Protein: 18%

Karbohydrat: 29%

Fett: 53%