Middelhavsmakrell

50 min. total

Ingredienser

  • 2 spsk oliven olje
  • 3 fed hvitløk, finhakket
  • 1 cup grønne oliven
  • 1,5 spsk kapris, hakket
  • 1 tsk rød chili, hakket
  • 1 cup kirsebærtomat, halvert
  • 2 stk makrellfilet
  • 1 spsk sitronsaft
  • 1 tsk sitronskall

Bruksanvisning

  1. Varm olivenoljen i en panne på middels høy varme. Tilsett hvitløk, oliven og kapers. Stek til hvitløkskantene begynner å brune.
  2. Rør i chili. Tilsett tomat og kok i ca 10 minutter. Fjern fra varme. Varm opp en smijernspanne over middels høy varme.
  3. Pensle makrell med olivenolje og dryss over salt og pepper. Grill fisken i 5-6 minutter per side. Server makrellen på en bunn av tomatsaus. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 401 kcal.

Protein: 17%

Karbohydrat: 10%

Fett: 74%