Meksikansk rett

25 min. total

Ingredienser

  • 1 stk kyllingbryst
  • 0,5 tsk taco krydder
  • 0,5 spsk oliven olje
  • 0,25 cup brun ris, kokt
  • 0,5 cup spinat
  • 0,25 cup mais, drenert
  • 0,25 stk skiver avokado
  • 0,25 cup nyrebønner, drenert
  • 0,25 cup kirsebærtomat i kvartaler
  • 0,25 cup skiver rødløk

Bruksanvisning

  1. Ta en bolle og bland kylling, olje og tacokrydder. Varm en non-stick panne over middels høy varme.
  2. Stek kyllingen i 5-7 minutter på hver side. Ta kyllingen av pannen og skjær den i skiver. I mellomtiden koker risen i henhold til instruksjonene på pakken.
  3. Ta en dyp tallerken og ha risen i. Server kylling, spinat, mais, avokado, bønner, tomater og løk. Server med dressing. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 634 kcal.

Protein: 27%

Karbohydrat: 42%

Fett: 32%