Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.
Meksikansk pizza
45 min. total
Ingredienser
- 1,8 dl hele hvetemel
- 1,8 dl hvetemel
- 2,3 tsk tørrgjær
- 0,75 tsk salt
- 0,25 tsk sukker
- 1,2 dl varmt vann
- 1,5 spsk oliven olje
- 2 fed hvitløk, finhakket
- 1 spsk taco krydder
- 2,4 dl mozzarella, revet
- 1,2 dl høstost, smuldret
- 0,6 dl nyrebønner, drenert
- 0,6 dl mais, drenert
- 1 spsk tabasco
- 2,4 dl tomatsaus
Bruksanvisning
- Tilsett alt mel, gjær, salt og sukker i en kjøkkenmaskin. Bland til blandet.
- Bland varmt vann og 1/3 av oljen i en målebeger. Hell nok av den varme væsken på til blandingen blir en klissete klump.
- Behandle til deigen danner en klump og fortsett i ytterligere 1 minutt å elte deigen. Tilsett væske etter behov.
- Legg deigklumpen på en overflate drysset med mel. Spre et stykke plastfolie og legg det over deigen. La deigen hvile i 20 minutter.
- Legg en pizzastein på bunnstativet. Forvarm ovnen til høyeste temperatur. Kjevle deigen til ønsket størrelse.
- Flytt bunnen til et bakeplate. Visp resterende olje, hvitløk og krydder sammen i en bolle.
- Pensle deigen med krydderoljen. Dryss mel på pizzasteinen for å forhindre at deigen henger fast. Flytt bunnen på steinen.
- Fordel tomatsaus på og dryss mozzarella, cottage cheese, bønner, mais og tabasco over bunnen. La det være noen centimeter i kanten for å skorpe.
- Stek pizzaen i 10-14 minutter til den er sprø. Værsågod!
Ernæring (per person)
Kalorier: 457 kcal.
Protein: 18%
Karbohydrat: 60%
Fett: 23%