Matpannekake med sopp og spinat

20 min. total

Ingredienser

  • 0,25 cup hele hvetemel
  • 0,12 tsk salt
  • 1 stk egg, pisket
  • 0,3 cup melk
  • 1 spsk oliven olje
  • 0,25 pound skiver sopp
  • 1 tsk persille, hakket
  • 1 fed hvitløk, finhakket
  • 1 ounce baby spinat
  • 2 spsk høstost, smuldret

Bruksanvisning

  1. Pisk mel, salt, egg og melk sammen til det er jevnt. Varm opp 1/2 av oljen i en non-stick panne over middels lav varme.
  2. Hell deigen i pannen. Vipp pannen til deigen dekker bunnen av pannen. Trinn i 30-60 sekunder. Snu pannekaken og stek i 20-30 sekunder til.
  3. Legg pannekakene på vokspapir. Varm den gjenværende oljen over middels høy varme. Tilsett sopp. Stek under omrøring i ca 10 minutter.
  4. Rør inn persille, hvitløk, salt og pepper. Stek i 1 minutt. Senk varmen til middels og rør inn spinaten. Sett lokket på og kok i 2 minutter.
  5. Skje blandingen på midten av pannekakene og tilsett cottage cheese. Rull pannekakene sammen. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 404 kcal.

Protein: 21%

Karbohydrat: 34%

Fett: 46%