Matpakke: Quinoa, kylling og coleslaw

20 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk sitronsaft
  • 1 spsk oliven olje
  • 0,12 tsk salt og pepper
  • 1 cup rødkål, hakket
  • 1 cup kål, revet
  • 0,5 cup gulrot, revet
  • 2 stk kyllingbryst
  • 1 cup quinoa

Bruksanvisning

  1. Kok quinoaen i henhold til instruksjonene på pakken. I mellomtiden tar du en non-stick panne og steker kylling på middels varme i 5 minutter på hver side. Skjær kyllingen i skiver.
  2. Ta en stor bolle og visp sammen sitronsaft, olivenolje, salt og pepper. Tilsett kål og gulrøtter og snu.
  3. Ha quinoaen i en del av matboksen og kyllingen på toppen. Sett coleslaw i en annen del. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 601 kcal.

Protein: 28%

Karbohydrat: 41%

Fett: 31%