Matpakke med kyllingsalat

20 min. total

Ingredienser

  • 1 stk kyllingbryst
  • 1 tsk oliven olje
  • 1 stk egg
  • 1 cup hovedsalat
  • 1 cup brokkoli, buketter, blancherte
  • 0,5 stk dragon frukt, skiver
  • 2 stk kirsebærtomat, halvert
  • 1 stk skivet eple

Bruksanvisning

  1. Krydre kyllingbrystet med salt og pepper, og drypp olje over det. Stek den på en grillpanne over middels varme til den lysner. La den avkjøles og skjær den i skiver.
  2. I mellomtiden legger du eggene i en kjele og dekker dem med vann. Kok vannet over middels høy varme, sett lokket på og fjern det fra varmen.
  3. Hell av vannet, hell på kaldt vann og pil. Ta en matboks og ha salat, kylling, kokte egg, brokkoli, drakefrukt, tomat og eple i. Farvel!

Ernæring (per person)

Kalorier: 478 kcal.

Protein: 36%

Karbohydrat: 28%

Fett: 36%