Matpakke: Grillet kylling og grønnkål

25 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk oliven olje
  • 1 stk kyllingbryst
  • 0,25 tsk salt og pepper
  • 1 spsk sitronsaft
  • 0,5 tsk dijon sennep
  • 1 cup grønnkål, hakket
  • 0,5 cup kikerter, drenert
  • 1 spsk mandel
  • 1 cup druer

Bruksanvisning

  1. Varm en non-stick panne med halvparten av oljen mellom varme. Krydre kyllingen med salt og pepper.
  2. Legg kyllingen på pannen og stek den i 5 minutter på hver side. Legg den på en tallerken og skjær den i skiver.
  3. Ta en bolle og visp sammen olivenolje, sitronsaft, sennep, salt og pepper.
  4. Tilsett grønnkål og kikerter. Vend til deksel, og smak til med krydder.
  5. Ha mandler og druer i matboksen. Legg kyllingen på toppen av coleslawen.

Ernæring (per person)

Kalorier: 641 kcal.

Protein: 27%

Karbohydrat: 31%

Fett: 42%