Lun linsesalat

120 min. total

Ingredienser

  • 4,7 dl brune linser
  • 1 tsk salt
  • 12 dl varmt vann
  • 4,7 dl kylling buljong
  • 5 fed hvitløk, finhakket
  • 1 blad laurelblad
  • 4 spsk oliven olje
  • 3 spsk sitronsaft
  • 2 stk gulrot, revet
  • 1 tsk kummin, knust
  • 0,5 tsk kanel knust
  • 0,12 tsk kajennepepper
  • 1,2 dl koriander, hakket
  • 2 stk skiver avokado
  • 2,4 dl kirsebærtomat, halvert

Bruksanvisning

  1. Bland linser og salt i en bolle. Hell 1/2 av varmtvannet over slik at det dekker linsene. La den trekke i 1 time og hell av alt vannet.
  2. Forvarm en til 175 ° C. Bland linser, det gjenværende vannet, buljongen, laurbærbladet og saltet i en ildfast form.
  3. Dekk til fatet og stek det i 50-60 minutter. Hell vannet fra linsene og fjern hvitløk og laurbærblad.
  4. Visp olje, sitronsaft, spidskommen, kanel og cayennepepper sammen i en salatskål.
  5. Tilsett linser, gulrot og koriander i dressingen og vend salaten. Krydre med salt og pepper.
  6. Server avokado og tomat oppå salaten. Værsågod!

Gå lett ned i vekt
Skreddersydd diettplan

Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.


Ernæring (per person)

Kalorier: 617 kcal.

Protein: 18%

Karbohydrat: 44%

Fett: 39%