Linsesalat med agurk

40 min. total

Ingredienser

  • 1 cup grønne linser
  • 3 spsk gressløk, hakket
  • 1 fed hvitløk, finhakket
  • 0,25 tsk kummin, knust
  • 1 spsk oliven olje
  • 1 stk skiver agurk
  • 0,5 pound kirsebærtomat i kvartaler
  • 1 stk løk, hakket
  • 2 spsk sitronsaft
  • 0,5 cup baby spinat

Bruksanvisning

  1. Tilbered linsene i henhold til instruksjonene på pakken. Sett dem til å kjøle seg ned.
  2. Rør olje, linser, gressløk, hvitløk og spisskummen sammen i en bolle.
  3. Krydre med salt og pepper. Rør agurk, tomat, løk og sitronsaft i salaten.
  4. Tilsett baby spinat. Krydre med krydder. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 490 kcal.

Protein: 25%

Karbohydrat: 56%

Fett: 19%