Linsesalat

30 min. total

Ingredienser

  • 1 cup grønne linser
  • 1 blad laurelblad
  • 2 tsk timian, hakket
  • 1 cup terninger i terninger
  • 0,33 cup selleri, hakket
  • 0,25 cup rødløk, hakket
  • 0,25 cup persille, hakket
  • 1 fed hvitløk, finhakket
  • 5 spsk sitronsaft
  • 1 spsk oliven olje
  • 1 tsk salt
  • 0,25 tsk pepper

Bruksanvisning

  1. Ta en kjele og bland linser, laurbærblad og timian. Tilsett nok vann til å dekke.
  2. Kok opp; skru ned og la koke uten lokk i ca 16-20 minutter. Tøm linsene og fjern laurbærbladet.
  3. Ta en bolle og bland linsene med gulrot, selleriblad, rød pepper, rødløk, persille, hvitløk, sitronsaft, olivenolje, salt og pepper.
  4. Snu salatene. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 467 kcal.

Protein: 24%

Karbohydrat: 56%

Fett: 20%