Linsefylte søtpoteter

70 min. total

Ingredienser

  • 4 stk søtpotet
  • 2 spsk oliven olje
  • 0,75 cup brune linser, drenert
  • 0,5 stk løk, hakket
  • 1 fed hvitløk, finhakket
  • 0,5 tsk kummin, knust
  • 0,5 tsk paprika
  • 14 ounce hakkede tomater
  • 0,25 cup vann
  • 0,25 tsk tørket timian
  • 1,5 stk gul pepper i terninger
  • 4 spsk rømme

Bruksanvisning

  1. Forvarm ovnen til 175 ° C. Pensle potetene med olje, dryss salt på dem og stek dem i 45 minutter.
  2. I mellomtiden kok opp en gryte med vann. Tilsett salt og linser og la koke i 30 minutter. Hell av vannet.
  3. Mens linsene koker, surr løkene til de er klare. Tilsett hvitløk etter 5 minutter.
  4. Stek i 2-3 minutter. Tilsett spisskummen og paprika. Tilsett tomater og vann. La det surre i 7 minutter.
  5. Rør inn paprika og linser. La det koke i 5 minutter. Krydre med salt og pepper.
  6. Skjær søtpotetene i to og hell linseblandingen i dem. Server toppet med rømme.

Ernæring (per person)

Kalorier: 371 kcal.

Protein: 15%

Karbohydrat: 60%

Fett: 25%