Lettstekt tofu og risnudler

20 min. total

Ingredienser

  • 3 tsk soyasaus
  • 1 tsk ingefær, revet
  • 2 fed hvitløk, finhakket
  • 4 spsk lime juice
  • 2 tsk sesamolje
  • 200 gram tofu og tern
  • 85 gram risnudler
  • 2 tsk rapsolje
  • 1 stk vårløk, hakket
  • 300 gram sukkerererter
  • 200 gram gulrot i strimler
  • 1 spsk koriander, hakket

Bruksanvisning

  1. Ta en bolle og bland ingefær, sitronsaft, 1/3 av soyasausen, 1/2 av hvitløk og sesamolje. Ha tofuen i og mariner den.
  2. Kok nudlene i henhold til instruksjonene på pakken. Varm en non-stick stekepanne. Stek tofu til den er sprø.
  3. Hell den resterende marinaden på stekepannen før du fjerner tofu og la den surre i 10 sekunder. Fjern fra varme.
  4. Ta en ny stekepanne, varm rapsoljen og den resterende sesamoljen over høy varme. Tilsett vårløk og den resterende hvitløken og stek den i 1 minutt.
  5. Tilsett sukkererter og gulrot og stek det i 1-2 minutter. Tilsett kokte nudler og bland grundig.
  6. Tilsett den siste soyasausen og limesaften og vend den.
  7. Fjern fra varme. Server i en bolle toppet med tofu og drypp med gjenværende juice. Pynt med koriander. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 438 kcal.

Protein: 17%

Karbohydrat: 55%

Fett: 29%