Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.
Lettstekt tofu og risnudler
20 min. total
Ingredienser
- 3 tsk soyasaus
- 1 tsk ingefær, revet
- 2 fed hvitløk, finhakket
- 4 spsk lime juice
- 2 tsk sesamolje
- 200 gram tofu og tern
- 85 gram risnudler
- 2 tsk rapsolje
- 1 stk vårløk, hakket
- 300 gram sukkerererter
- 200 gram gulrot i strimler
- 1 spsk koriander, hakket
Bruksanvisning
- Ta en bolle og bland ingefær, sitronsaft, 1/3 av soyasausen, 1/2 av hvitløk og sesamolje. Ha tofuen i og mariner den.
- Kok nudlene i henhold til instruksjonene på pakken. Varm en non-stick stekepanne. Stek tofu til den er sprø.
- Hell den resterende marinaden på stekepannen før du fjerner tofu og la den surre i 10 sekunder. Fjern fra varme.
- Ta en ny stekepanne, varm rapsoljen og den resterende sesamoljen over høy varme. Tilsett vårløk og den resterende hvitløken og stek den i 1 minutt.
- Tilsett sukkererter og gulrot og stek det i 1-2 minutter. Tilsett kokte nudler og bland grundig.
- Tilsett den siste soyasausen og limesaften og vend den.
- Fjern fra varme. Server i en bolle toppet med tofu og drypp med gjenværende juice. Pynt med koriander. Værsågod!
Ernæring (per person)
Kalorier: 438 kcal.
Protein: 17%
Karbohydrat: 55%
Fett: 29%