Laksebiff med rosenkål

30 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk oliven olje
  • 0,5 pound rosenkål
  • 2 cup brokkoli, buketter
  • 1 cup cherry tomat
  • 2 stk laksefilet
  • 1 tsk rosmarin, hakket
  • 0,5 stk skiver sitron

Bruksanvisning

  1. Forvarm ovnen til 230 ° C. Server rosenkål, brokkoli og cherrytomater på et stekeplate og dekk med olivenolje, salt og pepper.
  2. Stek grønnsakene i ovnen i ca. 10 min - sørg for å røre regelmessig slik at den ikke brenner seg på. Krydre laksefiletene med salt, pepper og rosmarin og legg dem oppå grønnsakene.
  3. Rist i ytterligere 8-10 min. til laksen ikke lenger er gjennomsiktig. Pynt med sitronskivene og server!

Ernæring (per person)

Kalorier: 465 kcal.

Protein: 35%

Karbohydrat: 13%

Fett: 52%