Laks med sautert spinat

20 min. total

Ingredienser

  • 1 stk laksefilet
  • 1 spsk oliven olje
  • 1,2 dl kirsebærtomat, halvert
  • 1 fed hvitløk, finhakket
  • 4,7 dl spinat

Bruksanvisning

  1. Krydre laks med salt og pepper. Varm opp 1/2 av oljen i en non-stick panne. Stek laksen med skinnet vendt ned i 4-5 minutter.
  2. Snu laksen og stek i 4-5 minutter til. Ta den av varmen. Skrap pannen ren og varm den gjenværende oljen over middels høy varme.
  3. Sauter tomat i 1 minutt, tilsett hvitløk og surr i 30 sekunder under omrøring. Tilsett spinat og fjern pannen fra varmen. Snu blandingen til spinaten krøller seg. Krydre med salt og pepper.
  4. Legg grønnsakene på en tallerken og server laksen på toppen. Værsågod!

Gå lett ned i vekt
Skreddersydd diettplan

Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.


Ernæring (per person)

Kalorier: 461 kcal.

Protein: 29%

Karbohydrat: 5%

Fett: 65%