Laks kjøttboller med mayo

20 min. total

Ingredienser

  • 450 gram laksefilet, hakket
  • 4 spsk parmesan, revet
  • 1,8 dl rasp
  • 1 stk sjalottløk, finhakket
  • 1 tsk soyasaus
  • 1 stk egg, pisket
  • 1 spsk kapris, hakket
  • 2 spsk oliven olje
  • 1 spsk dill, hakket
  • 1 tsk lime juice
  • 0,8 dl majones
  • 14 dl romersk salat

Bruksanvisning

  1. Tilsett laks, parmesan, rivjern, sjalottløk, soyasaus og egg i en kjøkkenmaskin. Bland til finhakket.
  2. Tilsett kapers og rør. Ta en skje med omtrent golfballstørrelse i hånden og form til en porsjon.
  3. Varm oljen i en panne over høy varme. Stek laksebitene i 5-6 minutter per side.
  4. Dekk delene med tørkepapir for å fjerne overflødig olje. Legg dem på en tallerken.
  5. Visp dill, sitronsaft og majones sammen i en bolle. Server delene med majonesdyp og salat.

Label

Ernæring (per person)

Kalorier: 520 kcal.

Protein: 25%

Karbohydrat: 14%

Fett: 61%