Kyllingsalat med sesamdressing

20 min. total

Ingredienser

  • 1 stk egg
  • 2 spsk oliven olje
  • 1 stk kyllingbryst
  • 1,2 dl skiver sopp
  • 6 spsk riseddike
  • 1 tsk sesamolje
  • 1,5 tsk sukker
  • 2 tsk soyasaus
  • 1 spsk sesamfrø
  • 2,4 dl isbergsalat, hakket

Bruksanvisning

  1. Ha egg i en kjele. Dekk til med vann. Kok vannet over middels høy varme.
  2. Sett lokket på, fjern pannen fra varmen og la den stå. Hell deretter av vannet, hell på kaldt vann, skrell egget og skjær det i skiver.
  3. Varm opp 1/2 av oljen i en ikke-klebende panne over middels høy varme. Krydre kyllingen med salt og pepper.
  4. Stek kyllingen i 4-5 minutter på hver side. Ta av kyllingen, la den hvile. Skjær den deretter i skiver.
  5. Bruk samme panne til å surre sopp i 2-4 minutter. Ta dem av varmen
  6. Visp den resterende oljen, eddik, sesamolje, sukker og soyasaus sammen i en bolle.
  7. Ta en ny bolle og tilsett salat, kylling, sopp og egg. Dryss sesamfrø over, drypp dressing over og vend salat. Værsågod!

Gå lett ned i vekt
Skreddersydd diettplan

Vil du gå ned noen kilo? Med Arono får du den mest effektive guiden til vekttap. En diettplan er skreddersydd for deg og 1000+ sunne oppskrifter sikrer at du holder deg innenfor kalorimålet ditt hver dag.


Ernæring (per person)

Kalorier: 675 kcal.

Protein: 24%

Karbohydrat: 10%

Fett: 66%