Kyllingsalat

20 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk sitronsaft
  • 2 spsk oliven olje
  • 1 tsk honning
  • 1,5 cup hovedsalat, skiver
  • 0,5 stk kyllingbryst, skiver
  • 0,5 cup kirsebærtomat, halvert
  • 0,5 cup krutonger, fullkorn

Bruksanvisning

  1. Varm halvparten av oljen på en grillpanne over middels høy varme. Krydre kyllingen med salt og pepper. Stek kyllingen i 4 minutter på hver side.
  2. Visp sitronsaft, honning og den gjenværende oljen sammen til en dressing. Krydre med salt og pepper.
  3. Ha salaten i en bolle. Tilsett kylling, tomat og krutonger.
  4. Drypp dressingen på og vend for å blande. Værsågod!

Ernæring (per person)

Kalorier: 511 kcal.

Protein: 15%

Karbohydrat: 21%

Fett: 64%