Kyllingnuggets med blandet salat

Disse kyllingnuggene er en sunnere versjon av nuggets du ellers kanskje kjenner fra forskjellige hurtigmatrestauranter. Faktisk inneholder en servering av denne retten bare 442 kalorier, og den er til og med uten å gå på kompromiss med kyllingens sprøhet og smak - en sikker familiefavoritt!

5 min. forb.
35 min. total

Ingredienser

  • 2,5 dl rasp
  • 4,5 dl blandet salat
  • 3 dl kyllingbryst
  • 1 stk egg
  • 10 stk kirsebærtomater, i kvartaler

Bruksanvisning

  1. Kok kyllingen i 20 minutter. La det avkjøles. Finn det. Forvarm ovnen til 205 ° C.
  2. Tilsett kylling, egg, salt og pepper i en blender og bland til det er jevnt.
  3. Form blandingen til munnvannende biter. Pan dem i et rivjern. Legg dem på et bakeplate og stek i 10 minutter.
  4. Bland salat og tomat i en bolle. Server nuggets ovenpå. Server med favorittdressingen din. Værsågod!

Ernæring (per person)

Ernæring (per person):

Kalorier: 442 kcal.

Protein: 36%

Karbohydrat: 41%

Fett: 24%